Bag Hjertesagen

Iværksætter af Sommerfugleeffekten

Pia Larsen etablerede i 2018 Sommerfugleeffekten, samme år som hun startede virksomheden Den Lille Forfatter

Hun er uddannet billedkunstner og dokumentar filminstruktør. I 2017 udkom hendes første bog om Zeppi Ballon, som hun også har illustreret. Zeppi Ballon udgives af Forlaget Philosophia.

Medlem af Dansk Forfatterforening siden 2019.


Sommerfugleeffekten er hendes hjertesag, som hun brænde

meget for, og glæder sig til at TRYLLE en masse bøger frem.

Besøg denlilleforfatter.dk


Besøg zeppiballon.dkTryllebjerget

Tryllebjerget arbejder for at alle børn, og unge, får den bedst mulige oplevelse, når de kommer på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital.

Der er ingen tvivl om at Sommerfugleeffekten er kommet for at blive hos os, her på hospitalet i Odense. Et unikt samarbejde hvor Pia, hver måned skaber det kreative rum, hvor både børn, og unge – søskende, og forældre, mødes omkring et fælles tema – hvor der skabes indhold til Lula Kaninbusk og Tryllebjergets hemmeligheder.

Mette Sorang Kjær, Velfærdskoordinator, Socialpædagog, Pædagog

Om Sommerfugleeffekten

Hjertesagens præmis blev lagt helt fra starten, workshoppene skal ALTID afvikles gennem frivilligt arbejde.

Men da Lula Kaninbusk & Tryllebjergets hemmeligheder er et eventyr, som er i konstant udvikling, og opdateres med tekst og nye figurer efter hver workshop på hospitalet, kræves der en del resurser for at holde hjulene igang.

Hjertesagen sponsoreres derfor af en række fonde, puljer og virksomheder, der lige som Pia, brænder for at gøre en forskel på børnehospitalerne, gennem kreative tiltag og minder.

Se logoer nederst forsiden, hvor økonomisk støtte krediteres.

Da Den Lille Forfatter har rødder i børnelitteraturens verden, var det oplagt at første hospital, som skulle starte eventyret om Lula Kaninbusk, var H. C. Andersens Børne- og Ungehospital.

Planen er at inkluderer til andre børnehospitaler på sigt.