Forfatter & illustrator workshop - sommer, er tilpasset således at den fungerer for alle mellem 6 - 17 år, under samme forløb.


De yngste arbejder i grupper, de ældste arbejder selvstændigt. Ens for alle er at de bliver undervist i fortællerteknikkens Begyndelse – Midt – Slutning


Deltagerne som arbejder i grupper, vil erfare hvordan tegne og skrive kompetencer vægter lige højt, da begge dele fortæller en historie.

Som de originale workshops, omsættes alle resultater til e-bøger, og publiceres i Det Digitale Børnebibliotek her på websiden, med indgang fra forsiden.


For beskrivelse af de originale workshops, Hvor kommer bøgerne egentlig fra? og Forfatter & illustrator workshop se panelet øverst. 


Uge 29  (mandag og tirsdag) 10.00 - 14.00 / Bispen, Haderslev

Uge 30  (mandag og tirsdag) 10.00 - 14.00 / Bispen, Haderslev

Uge 30  (onsdag og torsdag) 10.00 - 14.00 / Gram Fritidscenter, Gram

Uge 31 (mandag og tirsdag) 15.00 - 19.00 / Sundhedscenter, Vojens

Uge 31 (onsdag og torsdag) 10.00 - 14.00 / Gram Fritidscenter, Gram

Uge 32 (mandag og tirsdag) 15.00 - 19.00 / Sundhedscenter, Vojens


Egen bærbar computer må meget gerne medbringes til at skrive sin historie på, men det er ikke en forudsætning for at deltage, da man kan skrive fra hånd, og sende en indskrevet tekst senere. De mindste deltagere skal ikke skrive, det gør jeg, men de skal selvfølgelig komme med idéer til historien og tegne illustrationer. 

Tilmeld dig via formularen her Husk at skriv hvilken uge du ønsker at deltage og din alder

 
 
 
 

S o m m e r f u g l e e f f e k t e n

Vi har blyanter og tusch, men du må selvfølgelig gerne medbringe egne tegne- og maleredskaber