Kreativ workshop

Workshop ved Tryllebjerget

Sommerfugleeffekten afvikler workshops i foyeren ved Tryllebjerget på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital, hver første tirsdag i måneden.

I løbet 2021 har hospitalets børn og unge på hospitalet udfoldet sig kreativt og udviklet smukke tegninger til eventyret om Lula Kaninbusk og Tryllebjergets hemmeligheder.

Bogen skrives færdig i løbet af marts 2022. Når bogen er færdig, vil den blive trykket i hardcover-udgave og doneret til alle Danmarks børnehospitaler. 

Se den digitale udgave under Lula Kaninbusk i topmenuen.

Lanterne workshop

I 2022 har vi iværksat en ny kreativ workshop. Under den her workshop kan børnene farvelægge deres egen papir-lanterne. Den unge kunstner får naturligvis sin lanterne med hjem som et minde om dagen.


Inde i lanternen er et lille LED-lys i lanternen, som kan skabe en mindeværdig stemning og en flot effekt, når det tændes derhjemme.

Workshoppen afvikles den første tirsdag hver måned.

Hvis deltagerne har lyst, er de meget velkommen til at sende os et billede af de farvemalede lanterne. Billedet vil vi rigtig gerne dele på vores Instagram-profil.

Dette er naturligvis helt frivilligt.

Lanterner til hospitalets øvrige børn og unge

Når Sommerfugleeffekten besøger hospitalet, fylder vi den

lille kuffert med papir-lanterner, LED-lys og bogmærker.

Hospitalets andre børn, som ikke har mulighed for at deltage i den fysiske lanterne-workshop, kan altid finde en lille pose med en lanterne, LED-lys og bogmærke i kufferten på hospitalet.

Giv kreativiteten frit løb

Her kan børnene også lave lanterne-gaver, lyskunst eller et minde fra tiden på hospitalet. De er selvfølgelig velkommen til at lave flere. Det kan være svært at stoppe kreativiteten.

Disse lanterner lægger vi også op på Instagram løbende.